Fuck YOLO. I'm a gamer, many fuckin' lives bitch. | Carro - en emo/scene bloggerska

Carro – en emo/scene bloggerska

Annons

Fuck YOLO. I’m a gamer, many fuckin’ lives bitch.

alice-madness-returnsHallojsan läsare! Eftersom jag har studiedag idag ska jag plugga lite religion, skriva uppsatsen till religion/svenskan. Jag ska ta fram lite mer fakta till NO arbetet och jag ska plugga idrottsteori. Ska nog även blicka igenom hemkunskapsboken inför kommande prov i tvättning. Men tänker absolut inte plugga hela dagen, för det kommer jag inte palla, kommer koka sönder hjärnan då. Hade däremot tänkt spela lite Alice Madness Returns på mitt XBOX 360. Har tyvärr inte hunnit spela något alls, ligger fortfarande i påsen på hyllan jag har mina spel. Har helt enkelt haft för mycket i skolan eller så har det kommit annat mellan. Men ska iallafall testa det idag och se hur det är, har kollat några lets play videos på youtube där de spelat detta spel och det verkar fett chill. Berättar hur det är när jag testat det.kramisar-carro-quiethell

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats